Frizerski barber studio ‘Urban’ kao stvoren za muškarca kojem je stalo do moderne frizure i brade

Frizerski barber studio ”Urban” za relativno kratko vrijeme postao je prepoznatljiv kako u Zenici tako i širom Bosne i Hercegovine zbog kvalitetne usluge muškog šišanja i uređenja modernih brada.

Sa radom je počeo 1. decembra 2014. godine, a u razgovoru za portal Inreformator.ba, vlasnik Adnan Šećerović otkrio nam je kako je studio namijenjen svim muškarcima kojima je stalo do njihovog izgleda jer će upravo na taj način ostaviti bolji dojam u okolini u kojoj se kreću.

– Salon nudi usluge muškog šišanja, uređenja visoko modernih trendi muških frizura, a zbog opšte prisutnog trenda nošenja brada, osoblje našeg salona je poznato po najkvalitetnijem uređenju brada. Cijena šišanja je 5 KM, a brijanja i uređenja brade 4 KM. Najveći broj naših klijenata su mladi ljudi koji prate najaktuelnije trendovske frizure koje im naše osoblje sa strpljenjem uređuje do one mjere do koje to klijenti i zahtijevaju. Osim mladih u posljednje vrijeme imamo sve više i starijih mušterija kojih osim usluge privlači i sam retro ambijent našeg salona – istakao je Šećerović za Inreformator.ba.

U salonu su zaposlena dva mlada muška frizera – Ahmed Heco i Salih Šipo za koje Šećerović kaže kako im je pružio priliku koju su oni itekako iskoristili i postali jedni od najprepoznatljivijih frizera u Zenici.

Prema riječima Šećerovića, većina mušterija traži ultra moderne frizure koje im ljubazno osoblje sa velikim zadovoljstvom i pruža. Osim posvećenosti poslu, velika pažnja se poklanja i njihovoj kontinuiranoj edukaciji kod vodećih frizera u regionu.

Da je njihov kvalitetan rad itekako priznat, dokaz je i nedavni poziv iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

– Na poziv iz Trening centra Nogometnog saveza BiH u Zenici rado smo se odazvali da im dođemo u posjetu i uredimo frizure našim reprezentativcima pred utakmicu s Grčkom. Inače, svoje usluge pružamo samo u salonu, ali smo zbog okolnosti vezanih za popularnost naših nogometaša napravili iznimku i bh. reprezentativce smo ‘uređivali’ u prostoru trening kampa. Bila nam je velika čast i zadovoljstvo šišati nogometne asove koji su ponos naše nacije. Inače, nogometaši su bili veoma skromni u svojim zahtjevima tako da ih nije bio nikakav problem urediti – sa velikim zadovoljstvom dodao je Šećerović koji najavljuje i mogućnost otvaranja još jednog salona u nekom okolnom gradu jer kako sam kaže ”oni su fabrika najboljih frizura”.

Osnovno ”pravilo” salona je da ”sve što je rečeno u salonu, ostaje u salonu” tako da su u toku pružanja usluga aktuelne ”muške” teme. Salon se nalazi uz gradsku pijacu u centru Zenice.

(Izvor: Armin Berbić/Inreformator.ba)

Komentari