Isprobajte MTV UP! Energy Drink

Ako vam je život ispunjen pokretom i radom, muzikom, partijima do sitnih sati ili učenjem do besvijesti, MTV UP! Energy Drink je tu da vam osigura energiju za sve to.

Novi proizvod MTV UP! Energy Drink za život bez predaha pojačava koncentraciju i mentalni kapacitet, smanjuje umor i pruža okus koji daje svježinu cijelom tijelu. Radi se o odličnoj kombinaciji kofeina, taurina i B vitamina koji pružaju instant energiju za sve vas koji ste u potrazi za novim izazovima. Kofein pridonosi poboljšanju koncentracije i povećava budnost.

Taurin ima antioksidativna svojstva i ubrzava detoksikaciju od štetnih tvari. B vitamini igraju ključnu ulogu u normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Energetska pića su osvježavajući, bezalkoholni napitci koji sadrže funkcionalne sastojke koji imaju koristan učinak na ljudski organizam i najčešće se konzumiraju u svrhu osvježenja, prevladavanja umora i podizanja energije.

MTV UP! uz ovo dodaje vibru života u kojem je svaki trenutak novi doživljaj i nema vremena za gubljenje.

Ovo novo energetsko piće na tržištu BiH možete pronaći u svim trgovinama i kafićima u limenci od 0,25 L s intenzivnim dizajnom karakterističnim za fanove MTV-ja.

(Izvor: Inreformator.ba)

Komentari