Nova edicija Jane Vode s porukom: Maslačak kao simbol želja i promjene

Dok strpljivo koračamo kroz bujicu osjećaja, iskustava i doživljaja koje zovemo život, na putu nam se često ispriječe događaji koji nas obeshrabre, pokolebaju i ne ostave mnogo mjesta za optimizam i lijepe misli.

Ipak, ljepota života krije se upravo u njegovoj nepredvidljivosti, jer se trenuci za inspiraciju uistinu nalaze posvuda oko nas. Dokaz tome je i nova edicija Jane Vode s porukom, koja inspirativnim porukama prenosi najljepše misli o životu, prijateljstvu, ljubavi, ali i univerzalne misli o snazi ljudskog duha i njegovoj spremnosti na izazove.

Trenuci sreće, tuge, straha i nade u životu su brojni, a mnogi od njih odnose nas tamo kamo nikada ne bismo očekivali. Upravo zato novu Janinu ediciju krase nježni cvjetovi maslačka, koji osim svoje romantične strane kriju i neka dublja tumačenja. Od davnina znan kao simbol promjene, vječnog životnog ciklusa umiranja i ponovnog rađanja, maslačak je najpoznatiji kao simbol želja.

Otpuhivanjem maslačka u svijet su odaslane brojne dječje želje, ali i želje onih starijih među nama koje nisu napustili dječja mašta i radost. Kao znak inspiracije i volje za učenjem, maslačak su preuzela brojna sveučilišta, a smatraju ga i vjesnikom ljubavnih proročanstava, u čijim su laticama mnogi pokušali otkriti tajne voljene osobe. Zaista, kroz naraštaje ovaj skroman cvijet osvojio je srca i maštu mnogih.

Djeliće mudrosti, nade i vjere u sebe i bolje sutra donosi nam i nova edicija Jane Vode s porukom, koja pod simboličnim nazivom Trenutak inspiracije poručuje da je sve lijepo svima nama nadohvat ruke, a najčešće je skriveno upravo u nama samima.

Stoga, pronađite inspiraciju na Janinom bočicama, otkrijte male životne mudrosti i otvorite svoj um i srce.

(Izvor: Inreformator.ba)

Komentari