Na Vlašiću otvorena zimska turistička sezona u SBK-u

Zimska turistička sezona u SBK, jučer je službeno otvorena na Vlašiću, a posjetitelj su imali priliku kušati besplatan grah, čaj i kuhano vino, koje su im omogućili hotelijeri i Turistička zajednica SBK-a.

Direktor Turističke zajednice SBK-a Miroslav Matošević poželio je svim turističkim djelatnicima u BiH uspješnu sezonu, istaknuvši kako je jačanje pojedinačnih destinacija put ka osnaživanju turističkog brenda BiH.

“Gosti na Vlašić dolaze u velikom broju, tako da očekujemo veliku posjećenost, a i skijaške staze Babanovac i Markovac danas su puštene u funkciju”, kazao je Matošević Feni, naglasivši kako je s radom počela i sezonska ambulanta na Babanovcu i turistički informativni centar, a tu su i novi sadržaji kao što su samoposluga, samouslužni restoran te diskoteka na centralnom platou.

Kada je riječ o situaciji u ostalim ski centrima u SBK-u, Matošević je rekao da je s radom počeo i ski centar Pridolci u Busovači, a 27. ili 28. prosinca planirano je otvaranje staza u ski centrima na Rostovu, Busovačkoj planini i Vranici, dok skijališta Raduša i Ranča čekaju na nove snježne padaline.

(Izvor: Fena)

Komentari