Oduzete različite vrste droga, slobode lišeno sedam osoba

Policija je danas u Banjaluci lišila slobode I.A. (1996), Z.Ć. (1989), Z.A. (1994), M.M. (1989), Z.T. (1981) i M.M. (1994), B.P. (1976), dok se osobama Z.I. (1996) i S.S. (1996) još uvijek intenzivno traga, javlja Anadolu Agency (AA).

“Za navedena lica postoji sumnja da su kao organizovana kriminalna grupa vršili krivična djela u vezi sa zloupotrebom opojnih droga. U okviru višemjesečne akcije ‘Arsenal’ zaplijenjena je određena količina različitih vrsta opojne droge i to: kokaina, spida, marihuane, heroina, te hemijske supstance za miješanje opojnih droga. Takođe, u akciji su oduzete i određene količine vatrenog oružja i municije, kao i veća količina gotovog novca”, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Akciju su proveli policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka.

“U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim licima, nakon čega će ista biti sprovedena u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, navodi se u saopštenju.

(Izvor: AA)

Komentari