Versači je ponovo stvorio dvije najznačanije crvene haljine na pisti

Brend je privukao veliku pažnju za svoj prvi Pre-Fall show.

image

Getty Images

image

Ali to nije bila jedina ikonska Versace haljina koja se vratila u emisiji. Marka je također prešla svoju nezaboravnu kolekciju sigurnosnih igala od proljeća 1994. godine, što nam je dalo simboličnu sigurnosnu haljinu koju je Elizabeth Hurley nosila na crvenom tepihu iste godine. Ponovo proučavajući čuveni stil, Versace je ponovo izmislio haljinu u obnovljenom stilu sa jednom rukavom na pisti Pre-Fall ‘19.

Getty Images/Shutterstock
image
Getty Images

image

Getty Images

Iako je emisija očigledno bila uzvišena zaostavštinom i nostalgijom Versaceovih najvećih trenutaka, njujorška lokacija je trebala biti i proslava slobode i osnaživanja, prema Donatelinom Instagramu. Osim nekoliko majica “Volim NY”, to je bilo očigledno i po snažnoj završnici koja se odvijala oko ogromne skulpture baklje u Kipu slobode.

Uprkos tome što je održana u kišnu nedjelju navečer, događaj je bio zanimljiv na kojem su u prvim redovima bile zvijezde poput Lupite Nyong'o, Ciara, Kim Kardashian i Kanye West, i još mnogo toga. Ostavite to Donateli da napravi najveći spektakl sa svojom prvom ikada modnom revijom u Njujorku.

Izvor: harpersbazaar.com

 

Komentari