Beyoncé obožavatelji su izluđivani od njenih rijetkih, Sentimentalnih Instagram naslova

Nedavno je Beyoncé na Instagramu podjelila ono što smo sve vreme razmišljali: izgledala je baš kao i njena kćerka Blue Ivy kao dijete. Zvijezda je objavljivala fotografije jedne uz drugu i svoje najstarije, obje u istoj dobi. Iste kose i lica su im gotovo identična.

Međutim, ono što je, čini se, dotaklo njene sljedbenike, nije bila sama slika, već naslov koji je koristila. Zapravo, bili su iznenađeni što je uopšte koristila natpis.

Pjevačica samo s vremena na vrijeme ispisuje svoje fotografije; od 23 fotografije koje je podijelila od 1. novembra, samo pet ih je imalo naslove (njena novogodišnja slika, njen prilog afričkim dizajnerima, njen opći recenziju festivala Global Citizen, njena počast Kim Porter i njeno odobrenje Beto O'Rourke).

Ali ovo je Beyoncé o kojoj govorimo. Obično ne mora da koristi natpise kada postavlja OOTD-ove koji oduzimaju dah ili koncertne fotografije koje govore same za sebe.

Ovaj put, međutim, Bey je imala rietki lični trenutak na Instagramu sa  svojom kćerkom: “Neko je napravio ovo poređenje mene u dobi od 7 godina i Blue u 7. godini. Moja beba odrasta.”

Obožavatelji to ne shvataju olako. Ljudi su slali slavljeničke reakcije u komentarima i zajedničkim reakcijama na Twitteru. Ako bi iko mogao da ostavi utisak na internetu sa samo nekoliko sentimentalnih reči, onda je to Beyoncé.

Izvor: Bazar/Inreformator


Komentari