Azem Vllasi ranjen iz vatrenog oružja

Advokat i politički analitičar Azem Vllasi jutros je u Prištini ranjen iz vatrenog oružja, ali je van životne opasnosti, prenosi Anadolu Agency (AA).

Policija Kosova je u pisanom saopštenju potvrdila da je jutros oko osam sati dobila informaciju da je u ulici “Hajdar Dushi” u Prištini bilo pucnjave iz vatrenog oružja, te da su jedinice policije odmah izašle na mjesto događaja kako bi izvršile uviđaj.

Policija je tom prilikom kontatovala da se radi o pokušaju ubistva, te da je žrtva ranjena iz vatrenog oržja muškarac A. V, 68 godina, državljanin Republike Kosova, koji je odmah prebačen u Univerzitetko klinički centar Kosova kako bi mu bila ukazana ljekarska pomoć.

Policija u saopštenju navodi i da je sa pojačanim intezitetom preduzela niz istražnih radnji kako bi rasvjetlila i razjasnila okolnosti ovog slučaja.

Iz Urgentne klinike Univerzitetskog kliničkog centra Kosova saopšteno je da je jutros nešto poslije osam sati primljen pacijent ranjen u rame vatrenim oružjem, kome je odmah pružena ljekarska pomoć i on je van životne opasnosti.

(Izvor: AA)

Komentari